Disclaimer

Saya merupakan seorang ejen yang berdaftar dengan Syarikat Prudential Assurance Malaysia Berhad. Semua info di dalam website ini adalah pandangan peribadi saya dan tidak mewakili pandangan pihak Prudential secara rasmi.



Monday, October 17, 2011

GPS MURAH

hahaha.

ding dang kembali lagi dengan GPS murah!!!

sapa2 ada nak cari gps boleh contact aku di 0192774425 (faizul)

product spec seperti berikut:

harga: rm320
brand: OODO
model: M522
size: 5"
skrin sentuh.
software: papago ada, garmin pun ada

kepada sapa2 yang berminat untuk tahu lebih lanjut atau dapatkan product detail boleh shoot satu emel pada aku at:

enfaizulpaijan@gmail.com

aku akan bagi kat korang teknikal data dia.

ps/ walaupun gps ni brand dari cina, tapi berbaloi beb pakai. aku sendiri guan dah dekat setahun setengah, takde problem langsung. lagipun ada warranti 6 bulan kalau korang risau.